ahead – 1220×100, 1200×100, 320×50
ahead – merici 1220×200

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 35748 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Zásady ochrany osobních údajů aplikace PLAY.CZ

Společnosti PLAY.CZ a.s., autorovi aplikace PLAY.CZ, záleží na ochraně vašich osobních údajů a na právu na zachování důvěrnosti a soukromí na internetu. Proto si, prosím, přečtěte tyto pravidla ochrany a bezpečnosti osobních údajů. Chceme vám vysvětlit, jaké informace uchováváme, jak s nimi nakládáme a jak je využíváme.

Jak PLAY.CZ využívá soubory cookie

Soubory “cookies” jsou malé textové soubory, které se ukládají do Vašeho koncového zařízení či jeho paměti. Tyto soubory našemu webu umožňují zaznamenat informace o Vaší návštěvě, nastavení Vašeho prohlížeče, jazyk, který preferujete a další informace. Vaše příští návštěva našich stránek tak může být mnohem rychlejší a více odpovídající Vašim zájmům. Bez souborů cookies by procházení našeho webu bylo mnohem složitější. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k výběru relevantních reklam a ke sledování počtu návštěvníků na stránce.

Mohu ukládání souborů cookies do mého zařízení nějak zabránit?

Ano, stačí, když si před návštěvou našich stránek ve svém prohlížeči spustíte funkci anonymního prohlížení. V takovém případě je ale možné, že se Vám některé části našich stránek nebudou zobrazovat správně a jejich prohlížení pro Vás může být složitější.

Shromažďování a využití osobních údajů

Naši aplikaci PLAY.CZ je možno užívat bez uvedení osobních údajů. Informace, které nám dobrovolně poskytnete, budou využity k účelu, pro který jste nám je předali. Vaše údaje nepředáme bez vašeho výslovného souhlasu třetí straně, rovněž s nimi budeme nakládat s maximální důvěrností.

Využití a zpracování osobních údajů prováníme v souladu s českým Zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

V případě stahování informací z internetu je automaticky uložena vaše IP adresa, vaše soukromí a právo na zachování důvěrnosti zůstávají nedotčeny, jelikož jednotliví uživatelé zůstávají v anonymitě.

Právo požadovat ukončení, právo přístupu

Jste oprávněni kdykoli vznášet námitky proti využití vašich osobních údajů za účelem reklamy, průzkumu trhu či veřejného mínění. Rovněž máte právo na přístup k uloženým osobním údajům. Pokud budete chtít některého z výše uvedených práv využít, učiňte tak, prosím, na e-mailové adrese [email protected] nebo nám zašlete dopis na adresu Na Pankráci 1618/30, 140 00 Praha 4.

Bezpečnost údajů

Společnost PLAY.CZ a.s. cítí odpovědnost za ochranu vašeho soukromí na internetu, proto pravidelně aktualizujeme naše stránky a aplikace v souladu s nejnovějšími bezpečnostními technickými opatřeními, abychom zabránili případnému úniku či zneužití vašich osobních údajů.

Komentáře