ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 9963 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Do TV Rockparády přijdou Dymytry, Doga, Excelence a další

0 jsk 31.1.2023

V únorovém kolem TV Rockparády bude opět živo. Moderátoři ve studiu přivítají zakladatele a kytaristu skupiny Dymytry Jirku Urbana ml., Romana „Izziho“ Izaiáše a Petra Vajdu z Dogy (na snímku), Václava Švába z formace Excelence, s nímž dorazí herec, moderátor a režisér Tomáš Měcháček, a Michaelu Burianovou Xanders a Martina Myslíka z kapely Phobia Journal.

Do aktuálního kola postoupily z toho lednového klipy skupin Bastard (Mezi nebem a zemí), Insania (Placatej svět) a Traktor (Mordor Kabaret). Jako novinky se k nim přidají klipy od formací Dymytry (Jako indián), Doga (Route 66), Excelence (Nedělní rána), Phobia Journal (Everlong), Fireball (1984), Fénix (Odcházím) a Kameron (Srdcová dáma).

Pro klipy, které se jim nejvíce líbily, mohou diváci hlasovat do 17. února do půlnoci. Za poslání hlasu se dostanou automaticky do slosování o ceny, mezi kterými jsou mimo jiné sluchátka Sennheiser, publikace Rock History 1967 a 1975, láhev medoviny a další.

Únorové kolo lze sledovat 5. února od 15 hodin, 7. února od 23 hodin a 15. února od 7 hodin na stanici Óčko Star, 5. února a 12. února vždy od 21.20 hodin na stanici V1 a také online.