ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 30265 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Kabát, Kryštof a Mirai míří na Hrady CZ

0 jsk 9.12.2022

Festival Hrady CZ ohlásil u příležitosti 18. ročníku osm letních termínů v Čechách a na Moravě a tři první jména kapel, Kabát (na snímku), Kryštof či Mirai. Tito interpreti, nedávno ocenění na prvních třech příčkách v hudební anketě popularity Český slavík, zahrají na všech festivalových víkendových zastávkách.

Po třech letech, kdy měl festival kvůli pandemii různá omezení, se fanoušci mohou těšit na koncerty na dvou velkých pódiích a celkově větší množství účinkujících. Organizátoři nabízejí kvalitní hudbu a společně strávený čas v atraktivním prostředí památek a útulných areálů s doposud nejsilnějším „hradním“ festivalovým programem.

„Nadcházející osmnáctý ročník bude tím nejnadupanějším v historii festivalu. Potvrzené máme doposud tři nejpopulárnější české kapely, Kabát, Kryštof a Mirai, další zajímavá jména zveřejníme po Silvestru. Vyslyšeli jsme přání tisíců skalních fanoušků a vracíme do všech areálů dvě velká pódia a v těsné blízkosti nejkrásnějších památek osmi regionů v České republice postavíme rozlehlé profesionálně vybavené areály,“ říkají promotéři Michal Šesták a Viktor Souček.

Cílem festivalu Hrady CZ je mimo jiné podpořit rozvoj turistického ruchu a zviditelnění historických památek v Čechách i na Moravě. Festival každoročně v rámci programu nabízí také tzv. hradní karnevaly a maškarní průvody v okolí památek s vyhlášením nejlepších masek.

Oznámené termíny a místa pro Hrady CZ 2023
14. – 15. 7. Točník
21. – 22. 7. Kunětická hora
28. – 29. 7. Švihov
4. – 5. 8. Rožmberk nad Vltavou
11. – 12. 8. Veveří
18. – 19. 8. Hradec nad Moravicí
25. – 26. 8. Bouzov
1. – 2. 9. Bezděz