ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 5908 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

TV Rockparáda přivítá v červnu Petra Jandu, Electric Lady a další

0 jsk 31.5.2022

Červnová TV Rockparáda bude ve znamení návštěvy letošního jubilanta Petra Jandy. Hovořit bude o svém třetím sólovém albu, o šedesátinách Olympiku a jistě dojde i na další témata. Kromě Jandy budou hosty Electric Lady a kapely Warning Vision a Škaredá holka. Diváci se mohou těšit i na sérii aktuálních českých rockových videoklipů a tradiční diváckou soutěž plnou cen.

V soutěži videoklipů z minulého kola postoupil Tlustá Berta (klip k písni Nil), Komunál (Pod maskou klauna) a Blue Rocket (Skříň). Novinkami jsou klipy od Warning Vision (Soudný den), Září (Tajný vzkaz), Škaredá holka (Je to běs), Five Bridges (Míle), Electric Lady (Stand Up) a Olympic (Pádím).

V divácké soutěži lze hlasovat do čtvrtka 16. června do půlnoci. Za poslání hlasu oblíbené skupině se fanoušci dostanou automaticky do slosování o ceny. Seznam všech cen, hlasovací tabulku a pravidla hlasování najdete na www.rockparada.cz.

Červnová TV Rockparáda se bude vysílat na televizní stanici Óčko Star 7. června od 17 hodin a 12. června od 15 hodin, na televizi V1 5. a 12. června vždy od 21.20 hodin. Také online.