ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 6011 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Lucie letos vyrazí na dvě turné

0 jsk 11.4.2022

Skupina Lucie vyrazí na sérii rockových koncertů po třinácti českých městech a zavítá i do Bratislavy. Pod názvem Chci zas… proběhne letní turné v zajímavých prostorách, mezi které patří také pražské Ledárny Braník, kde kapela vystoupí 29. června. Série začne 10. června v Bratislavě.

Rockoví fanoušci se po téměř dvou letech mohou opět těšit na open air vystoupení, na kterém zažijí tu pravou rockovou atmosféru. „Těšíme se na open air turné v krásných a osobitých prostorách, kde si budeme moct být mnohem blíže, než je tomu ve velkých halách. Společně budeme zažívat ohromnou energii, která při živém vystoupení vzniká, a která nám v poslední době hodně chyběla.  To jsou zážitky, které nelze ničím nahradit,“ zvou na koncert členové skupiny Lucie.

Na pražský koncert budou navazovat další koncerty po celé České republice v Amfiteátru v Mikulově (3. července), na festivalu Sázavafest (22. července) nebo třeba Amfiteátru v Lokti (6. srpna). Celé turné uzavře koncert v Amfiteátru ve Strakonicích, který je plánovaný na 2. září.

Lucie pro své fanoušky přichystala na rok 2022 dvě zcela odlišné, a přitom výjimečné koncertní turné. Kromě letní rockové šňůry chystá na podzim dlouho očekávanou halovou show Lucie v opeře 2022 s originálním aranžmá v doprovodu filharmonie Hradec Králové.

(foto: Ondřej Pýcha)

Tagy: ,