ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 25047 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

VIDEO: ABBA sáhla ke starší skladbě

0 jsk 26.10.2021

ABBA opět překvapila fanoušky. Legendární švédská popová kapela představila svůj nový singl Just A Notion. Milovníci jejího klasického zvuku nebudou zklamáni. Just A Notion je třetí skladba z chystaného nového alba Voyage, které vyjde 5. listopadu. Vzniklo ve studiu člena kapela Bennyho Anderssona ve Stockholmu. Bude také obsahovat dříve zveřejněné singly I Still Have Faith In You a Don’t Shut Me Down.

„Podle Wikipedie byla skladba Just A Notion nahrána v září 1978, což by ve skutečnosti bylo správné. To by znamenalo, že byla napsána mezi deskami Album a Voulez-Vous, ale tu druhou minula. Pamatuji si, že jsme písničku představili jednomu nakladateli ve Francii a několika dalším důvěryhodným lidem, a pokud si pamatuji, velmi se jim líbila. Proč na desce nebyla, je pro mě záhadou,“ říká Björn Ulvaeus o písni Just A Notion.

„Nyní Benny přidal spodek, bicí a kytary, ale vokály jsou původní z roku 1978. Svým způsobem ukazujeme celou myšlenku projektu Voyage v roce 2022. Budeme mít živou kapelu, ale vokály budou ze starých kazet,“ vysvětlil Ulvaeus.

Tagy: ,