ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 25657 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Hosty TV Rockparády budou Ondřej Hejma, Fiha a další

0 jsk 26.2.2021

V další pokračování TV Rockparády se jako hosté představí Ondřej Hejma, kapely Kapriola, Fiha a Anopheles. Z minulého kola postoupili Argema s klipem k písni Andělé, Anacreon s klipem ke skladbě Noční můry a Surma s klipem k písničce Until It Rains Again.

S novými soutěžními klipy se představí Premier (Punková pohádka), Anopheles (Poslouchej), Blitz Union (Plastic), Gender Question (Chocolate), Kapriola (I v nás žije stín), Fiha (Victoria) a 9. Planeta (9. planeta). Mimo soutěž bude uveden klip Ondřeje Hejmy k písni Evropanka Blanka.

Pro postup své oblíbené skupiny mohou fanoušci hlasovat od 1. do 15. března 2021 do 24 hodin na www.rockparada.cz. Za poslání hlasu se automaticky dostanou do slosovacího systému divácké soutěže, ve které lze vyhrát další velký balík dárků.

TV Rockparáda se bude vysílat na stanici Óčko Star v úterý 2. března od 17 hodin a v neděli 7. března od 15 hodin, na televizi V1 v neděli 7. března od 21.20 hodin a online na adresách www.mvtv.cz, www.rockparada.cz, www.facebook.com/fajnrock, www.youtube.com/tvrockparadacz a www.instagram.com/tvrockparada.

Pořad uvádějí Veronika Krejzová a Petr Kůsa.