ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7062 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Chester Bennington z Linkin Park spáchal sebevraždu

0 jsk 21.7.2017

Jednačtyřicetiletého zpěváka skupiny Linkin Park Chestera Benningtona našli ve čtvrtek 20. července mrtvého. Podle portálu TMZ se oběsil v soukromé rezidenci v Los Angeles. Tělo objevili přibližně v době, kdy skupina na Facebooku zveřejnila odkaz na nový videoklip na YouTube.

Jak poznamenal britský deník Daily Mail, Benninton si sáhl na život v den nedožitých narozenin svého nedávno zesnulého přítele Chrise Cornella. Zpěvák skupiny Soundgarden spáchal sebevraždu 18. května.

Bennintona našli mrtvého ve čtvrtek před devátou hodinou ranní místního času v Los Angeles. Jak informuje BBC, podle policie si měl sáhnout na život už o den dříve.

Podle prvních zpráv měl viset na laně v jedné z místností domu. Přibližně v době, kdy našli zpěvákovo tělo, byl na Youtube a Facebooku zveřejněn nový klip Talking To Myself. Písnička pochází z aktuálního alba One More Light, které vyšlo v květnu.

Informaci o smrti Chestera Benningtona přinesl i deník Telegraph. Dodal, že zpěvák byl otcem šesti dětí, které pocházejí ze dvou manželství.

Chester Bennington byl jedním ze dvou vokalistů americké skupiny Linkin Park, která patří mezi představitele nu metalu. Jejím členem se stal v roce 1999. Kapela dosud prodala více než 70 milionů nosičů.

Tagy: