ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 24694 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Kryštof v laufu. V Brně přidává druhý koncert turné, které začne až v říjnu

0 jsk 16.3.2015

Čtyři týdny od zahájení předprodeje na podzimní halové turné už fanoušci formace Kryštof rozebrali většinu vstupenek na pětici ohlášených koncertů. Jako první bylo vyprodáno Brno. Kapela se proto rozhodla, že tam přidá druhý koncert. Lístky půjdou do prodeje dnes, tedy v pondělí 16. března.

První vyprodaný koncert v brněnské hale Rondo se uskuteční 23. října, ten přidaný proběhne o den později. „Velmi nás překvapilo, že Brno padlo tak rychle. Stačilo patnáct dní, ale samozřejmě nás to těší. Jsme rádi, že se v Brně podařilo přidat koncert. Chvíli to vypadalo, že se to z časových důvodů nepovede,“ říká zpěvák skupiny Kryštof Richard Krajčo.

Na Kryštof Srdcebeat Tour kapela představí písně ze svého sedmého alba, které vyjde 1. června. Do startu turné zbývá více než půl roku a už je z 80 procent vyprodané. Do Ostravy zbývá posledních 500 lístků, do Liberce a Pardubic si fanoušci rozebrali už větší polovinu vstupenek. V Praze zbývá posledních 900 lístků na stání a další do horních sektorů. Je pravděpodobné, že turné bude vyprodané, stejně jako předchozí šňůra k albu Inzerát či série festivalových Kryštof Kempů.

Novou desku předznamenal singl Srdcebeat, který se stal okamžitě hitem v rádiích i streamovacích hudebních službách iTunes, Deezer či Spotify. Videoklip, v němž kapela poprvé odhaluje designový koncept nového alba plný barev, zaznamenal za týden od uvedení na čtvrt milionu přehrání na YouTube.

Kryštof s sebou vezme na turné dva nadějné tuzemské interprety. Se zpěvačkou Lenny se mohli fanoušci potkat v akustické podobě již na Kryštof Kempech, nyní se předvede s plnokrevnou kapelou. Lenny dokonce slíbila, že udělá všechno pro to, aby její debutové sólové album, které právě vzniká, vyšlo před začátkem celého turné.

Druhá předkapela Mirai se nedávno představila českému hudebnímu světu singlem Dítě robotí a chystá vydání svého debutového alba. Její základ tvoří dva členové frýdecko-místecké skupiny Dolls In The Factory, kterou přizval Richard Krajčo k tvorbě soundtracku k filmu Kouzlo Vánoc.

Kryštof Srdcebeat Tour 2015:
20.10. Ostrava – ČEZ aréna
23.10. Brno – hala Rondo
24.10. Brno – hala Rondo
27.10. Praha – 02 aréna
31.10. Liberec – Home Credit Arena
3.11. Pardubice – Tipsport aréna

Kryštof – Srdcebeat:

Tagy: ,