ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 29944 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Radio 1 bude vysílat zpravodajství z Festivalu krátkých filmů Praha

0 Redakce PLAY.CZ 18.1.2016

Radio 1 bude v rámci 11. ročníku Festivalu krátkých filmů Praha vysílat zpravodajský servis o festivalových novinkách a uváděných filmech. Pořad se bude na Radiu 1 vysílat v průběhu konání festivalu od 21. do 24. ledna, vždy v 11:00 v 16:00.

Zpravodajský servis přinese aktuální informace z dění na festivalu, pozvánky na filmy a doprovodné akce festivalu. Zpravodajství budeme vysílat vždy v 11 hodin v premiéře a v 16 hodin v repríze.

Festival krátkých filmů Praha, pořádaný organizátory Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, se odehraje v termínu od 20. do 24. ledna 2016 v pražském kině Světozor. Desítky krátkometrážních snímků diváci uvidí v již tradičních sekcích – v mezinárodní soutěži, v přehledovém programu aktuálních českých filmů nebo v sekci experimentálních filmů Labo, či v noční show Brutal Relax Show. Do programu budou také zařazeny sekce věnované významným režisérským osobnostem, národním kinematografiím, významným festivalům zaměřeným na krátkometrážní tvorbu či žánrově laděné programy.

Více informací o Festivalu krátkých filmů najdete na www.pragueshorts.com nebo na www.radio1.cz.
club-mate
Zprávy z Festivalu krátkých filmů přináší „Club-Mate, limonáda s kofeinem, co Ti otevře oči.“

Radio 1 je možné poslouchat na frekvenci 91,9 FM, po internetu a nyní také digitálně. Více informací včetně nových mobilních aplikací najdete na www.radio1.cz.

Poslouchejte Radio 1 online