ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 10761 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Festival Benátská! hlásí první jména

0 jsk 11.11.2022

Příští rok se již po devětadvacáté otevřou brány festivalu Benátská! s Impulsem. Návštěvníkům nabídne ve dnech 27. – 30. července bohatý program pro celou rodinu, zaměří se i na mladou scénu, a přinese, jak je zde dobrým zvykem, hudební vystoupení napříč žánry.

První den festivalu láka na tradiční „slovenský“ večer, který se na „Benátskou“ vrací po sedmi letech. „V minulosti jsme několikrát věnovali jeden večer jenom slovenským hudebníkům a vždy to mělo velkou diváckou odezvu. Chceme se k této tradici vrátit, a tak se v rámci čtvrtečního zahajovacího večera mohou diváci těšit na hvězdy slovenské pop music Vaša Patejdla s kapelou, Petra Nagye a Indigo, Richarda Müllera (na snímku) a závěr večera bude patřit skupině No Name,“ říká jeden ze spoluorganizátorů Petr Pečený.

„Ve čtvrtek otevře své brány i Hudební stan Rádia Impuls už s tradičně rockovějším programem, který zaštiťuje sesterské rádio RockZone 105,9. Vystoupí mimo jiné Brutus, SPS, Ovčie Kiahně, liberecká punková legenda Kohout plaší smrt či vítěz soutěže rádia RockZone 105,9, ve které se v letošním roce objevila řada zajímavých kapel,“ říká ředitel festivalu Pavel Mikez.

Na třech pódiích se vystřídají, mimo jiné Mirai, Mňága a Žďorp, Ivan Hlas, Trautenberk, Kamil Střihavka, Doga, Horkýže Slíže, a to je jen malý výčet vystupujících. Pořadatelé budou postupně zveřejňovat další zvučná jména.

(foto: Mayo Hirc)