ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 29496 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

VIDEO: John Wolfhooker jsou v nové písni na vlně sci-fi

0 jsk 12.1.2022

Česko-slovenská alternativně-rocková kapela John Wolfhooker vydává nový singl Singularity s klipem a sci-fi námětem, který postupem času přestává být sci-fi a mění se v realitu. Singularity vznikalo současně s předchozím singlem Tidal Wave, který kapela vydala v loňském roce společně s Benem Cristovaem.

Původní myšlenka o vnitřním rozhovoru se svým emočním Já, které má převahu nad tím racionálním a my se s tím musíme prostě naučit žít, v textu zůstává. Tvůrci klipu, Pam Rabbit a bubeník Adrian Janeček, ve slovech ale našli i jiné vyznění.

A tak vznikl klip s robotkou, která jako zástupce moderní technologie vezme do rukou (samozřejmě proti jeho vůli) život zpěváka kapely Martina Čupky v roli automechanika z blízké budoucnosti. „Maťo je ve videoklipu za automechanika, což je podobný paradox jako kdyby měl jelen šéfovat myslivecké asociaci“, smějí se další členové. „Singularity je o upozornění na to, že nám pomalu ale rychle začínají vládnout stroje, Skynet scénář jedna ku jedné se už děje.“

O klip se tradičně postaral Adrian Janeček s Alexandrou Hraškovou z FEROproduction, kteří si tentokrát na pomoc s režií a scénářem přizvali zpěvačku Pam Rabbit. Hlavní role se ujala Valentina Tran.