ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 6229 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Vladivojna La Chia hraje opět jeden na jednoho

0 jsk 19.7.2021

Zpěvačka, skladatelka a textařka Vladivojna La Chia se po roce vrací do malé maringotky na pražské Štvanici, kde zahraje unikátní koncerty pro jednoho diváka.

Před rokem uspořádala sérii koncertů pro jednoho diváka, zamilovaný pár či skupinku přátel, a to v maringotce v zahradě spolku Tygr v petrželi u pražské Vily Štvanice. Každému posluchači zahrála jednu písničku vybranou každému na míru podle toho, jakou energii nebo naladění z návštěvníka vycítila.

Jak sama říká, nápad nevznikl v roce 2020 jako důsledek restriktivních vládních opatření. „Fascinovala mě představa absolutního přiblížení se k posluchači, takový sociální experiment, dojít v té subtilní intimitě až na hranici, jít až na dřeň. Byl to opravdu zážitek. Lidi jsou nervózní, já trošku taky, chvilku si povídáme a pak jim zahraju. Místy to pro mě bylo silnější než klasický koncert,“ říká Vladivojna La Chia.

Pro velký úspěch se Vladivojna do maringotky vrací i letos, aby opět každému nabídla 6 minut plných hudby, nečekané blízkosti a silných emocí. Koncerty proběhnou 20. a 21. července vždy od 19 do 20 hodin v maringotce u Vily Štvanice v Praze.