ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 9307 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Fotograf vyhlašuje soutěž

0 jsk 27.4.2021

Časopis Fotograf a Fotograf Festival vyhlašují soutěž pro všechny profesionály, amatéry, studentky a studenty a vyzývají je k zaslání fotografických projektů. Návrhy se mohou vztahovat k tématu Fotograf Festivalu a časopisu, kterým je v letošním roce Pozemšťané. Přijímány budou i projekty, které se k tématu nevztahují, ale představují svébytný jasně definovaný celek mající nezávislý a nekomerční charakter. Termín pro zaslání návrhů do soutěže je do 31. května 2021.

Dvě vybrané práce budou publikovány v zářijovém čísle časopisu Fotograf. Ten se ve světovém kontextu řadí mezi nejvýznamnější časopisy věnující se současné fotografické tvorbě a je v anglické verzi distribuován do patnácti zemí světa. Práce vybírá odborná porota složená z českých a zahraničních fotografů, fotografek, kurátorů a kurátorek.

„Soutěž je snahou, jak nepřehlédnout tvůrčí potenciál lidí, o kterých nemusí redakce vědět, a kteří mají chuť sdílet výsledky své práce. Není nijak, věkově, ani lokalitou limitována. Každoročně tak můžeme nahlédnout do velmi různorodého spektra přístupů, a to mě na tom velmi baví,“ říká šéfredaktorka časopisu Fotograf Markéta Kinterová.