ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 12031 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Na konci srpna do tuzemských kin dorazí pátý díl Let’s Dance

0 Richard Winter 20.8.2014

Do tuzemských kin 28. srpna dorazí páté pokračování úspěšné americké filmové série Let’s Dance. Příběh natočený ve 3D s titulem Let’s Dance: “All In”. Do filmu se vrací hvězdy ze všech předchozích dílů. Není kam ustupovat, teď se hraje o všechno. Ve středu dění je ultimátní taneční souboj v Las Vegas, který může účastníkům zásadně změnit život.

V každém díle série Let’s Dance tančili hrdinové doslova o život. Každým dalším tanečním číslem zároveň bojovali o to, jaký bude jejich další život, uzavírali nová přátelství a čelili novým soupeřům. V pátém pokračování celá taneční smršť vyvrcholí velkolepou přehlídkou napětí, lásky, rivality, nebezpečí a těch nejneuvěřitelnějších tanečních čísel.

Na jediném pódiu se setkají hrdinové z předchozích dílů, kteří pohromadě dosud nikdy nebyli k vidění: Sean Asa (Ryan Guzman), Andie West (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani), Jason (Stephen Boss), Jenny Kido (Mari Koda), Eddy (Misha Gabriel Hamilton) nebo dvojčata Santiagovi (Martín a Facundo Lombard).

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit.

Podívaná, kterou nabízí režisér Trish Sie, jde polde tvůrců o krok dál než všechno, co jsme ve světě tanečních filmů dosud zažili. Las Vegas nabídne oslnivé kulisy pro velkolepá taneční čísla, v nichž zazáří hvězdy předchozích dílů i noví hrdinové. Samozřejmě nebude chybět lovestory mezi Seanem a Andie. A také příběh plný odvahy, odhodlání a víry, že ve správném rytmu se dá dokázat cokoliv.

Úvodním snímkem celé série, ve které měly předchozí čtyři filmy odlišné herce a děj na sebe nenavazoval, je Let’s Dance z roku 2006. Ve snímku režisérky Anne Fletcherové je hlavním hrdinou rebel Tyler Gage, který se kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce. Zde se seznámí s tanečnicí Norou, která zjistí, že tento drzý kluk má velké taneční nadání. Motiv tanečně nadaných rebelů, kteří se vlivem okolností přidávají “na tu správnou stranu” je společný všem dílům Let’s Dance.