ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 5407 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Bon Jovi jsou momentálně bez kytaristy Richieho Sambory

0 jsk 5.4.2013

Kytarista americké rockové skupiny Bon Jovi Richie Sambora se z „osobních důvodů“ rozhodl nepokračovat v aktuálním americkém koncertním turné své formace. Žádná vystoupení ale nebudou zrušena. Navíc není jasné, jak dlouho v kapele nebude. Média spekulují o tom, že Sambora má opět problémy s alkoholem. V roce 2007 totiž kvůli nim a závislosti na návykových látkách absolvoval léčení, které si v roce 2011 zopakoval.

Sambora nicméně prostřednictvím Twitteru vzkázal: „Jsem v pořádku, ale musel jsem zůstat v Los Angeles a postarat se o jistou osobní záležitost. Mám vás všechny rád, brzy se uvidíme.“

Portál TMZ.com zase cituje nejmenované zdroje, podle kterých došlo v kapele ke sporům mezi Samborou a zpěvákem Jonem Bon Jovim. Šéf kapely prý kytaristu neustále uráží a hádají se o peníze.

Po skončení amerického turné by měli Bon Jovi odjet do Evropy. V Praze se představí 24. června, přičemž evropská část turné startuje již 14. května v bulharské Sofii. Nikdo zatím neoznámil, jestli se Sambora do sestavy vrátí. Pořadatelé pražského koncertu ale sdělili, že před Bon Jovi vystoupí nová sestava skupiny Support Lesbiens.