ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 12274 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Den vrby

0 Redakce PLAY.CZ 29.3.2013

Praha, 28. března 2013: Rádio Impuls vyhlašuje Den vrby. 10. dubna při něm bude vybízet posluchače k vyslechnutí a podpoře svých blízkých. Po celý duben bude pak stanice ve vysílání každý den nabádat ke konání různých drobných dobrých skutků. Již druhým rokem tak pokračuje ve svém charitativním projektu Pošli dobrý skutek s úsměvem dál. Pomáhání je hlavním tématem vysílání rádia celoročně, v dubnu bude navíc obohaceno o „Dny dobrých skutků“. Moderátorské vstupy, anonce a reportáže se ponesou např. v duchu dne ohleduplného nakupování, dne rozdělené čokoládové tabulky, dne pozvání na oběd, či dne úsměvů, nebo dne dobré nálady. Karolina Šimová, marketingová a obchodní ředitelka Rádia Impuls k tomu dodává: „Vždyť stačí málo a vykouzlíte někomu blízkému, nebo i docela cizímu člověku na tváři úsměv, či přispějete k dobré náladě. A nemusí to být jen v dubnu a většinou to nic nestojí… A jeden dobrý skutek vyvolává dobro další.“

Mimo svoje vyslání, stanice podporuje Dny dobrých skutků po celý duben prostřednictvím televizní, tiskové, outdoorové a internetové kampaně. Jeden ze čtyř vizuálů se objeví např. v magazínech MF Dnes, časopisech vydavatelství Sanoma magazines – Vlasta, Story, Květy, dále v Jackie, Spyi, Bel Mondu a dalších. Celorepubliková billboardová kampaň je pak realizována na nosičích společností Outdoor Akzent a Railreklam. Nechybí ani sponzoring na všech kanálech TV Prima a v České televizi. Bannerová kampaň pak proběhne na serverech Seznam.cz Idnes.cz, Centrum.cz a serverech z rodiny Stratosfera.cz, resp. Bauermedia.

Za dobu trvání přihlásili posluchači do Projektu Pošli to dál prostřednictvím speciální microsite na www.impuls.cz stovky lidí, kteří si podle nich zaslouží pomoci, nebo jim chtějí udělat radost. Rádio Impuls samo, či prostřednictvím svých partnerů dosud splnilo přání několika desítkám lidí.
Poslouchejte radio Impuls online