ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 8975 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Support Lesbiens v nové sestavě

0 Redakce 13.3.2013

Kytarista Hynek Toman dostál svým slovům a do pár měsíců od odchodu Kryštofa Michala a zbývajících spoluhráčů dal své skupině Support Lesbiens zbrusu novou tvář. Tvoří ji zpěvák Czenda Urbánek, klávesista Jan Andr, bubeník Radek Tomášek a baskytarista Filip Fendrych.

„Řada lidí očekávala, že se pro záchranu kapely pokusím sestavit nějaký all stars team. Ale proč? Nejde přece o hvězdná jména, ale o lidi jako takové a o chemii mezi nimi. Proto jsem se rozhlížel po muzikantech mezi kamarády,” vysvětluje Toman.

„Naživo se v nové sestavě prvně představíme 25. května ve Velkém Meziříčí na charitativní akci Muzikanti dětem. Budeme hrát samozřejmě stávající hity Support Lesbiens, které ale už v dubnu doplníme o nový singl. Celé album pak plánujeme vydat po skončení festivalové sezóny, a to na konci října. K němu uspořádáme tři koncertní křty – v Brně, Ostravě a Praze. Pražský křest už je v tuto chvíli potvrzen na 4. prosince do Paláce Akropolis. Menší turné bychom si rádi dali na jaře příštího roku,” dodal Toman.