ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 5783 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Pro Jacksona zazpívá i Beyoncé

0 Redakce 24.8.2011

Beyoncé Knowlesová  je další umělkyní, jež zazpívá na vzpomínkovém koncertu v červnu 2009 zesnulého amerického zpěváka Michaela Jacksona. Akce se jmenuje Michael Forever: The Tribute Concert a uskuteční se 8. října ve velšském Cardiffu na stadiónu Millenium. Očekává se 75 tisíc diváků, což odpovídá kapacitě stadiónu. Vstupenky jsou již v podeji.

Na internetových stránkách koncertu k nové informaci stojí: „Na akci uvidíme unikátní vystoupení Beyoncé v jedné z jejích oblíbených písniček od Jackson 5. Je velká Michaelova fanynka a přála si být přítomna.“

Na vzpomínkové akci, kterou organizuje Jacksonova rodina v čele s matkou Katherine, vystoupí také Christina Aguilera, Cee Lo Green, Craig David, Leona Lewisová nebo Pixie Lott. Několik umělců ale účast na koncertě odmítlo, a to většinou kvůli časovému zaneprázdnění.

Skupinu Kiss odvolali minulý  týden sami pořadatelé. Když totiž zveřejnili její  jméno, ozvali se Jacksonovi fanoušci a připomněli, že baskytarista a zpěvák Gene Simmons loni řekl, že Jackson byl podle něho pedofil. Kapelu si proto na akci nepřáli, což pořadatelé akceptovali.

JŠp