ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 9750 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Katy Perry nemá ráda svůj debut

0 Redakce 5.3.2010

Americká zpěvačka Katy Perry není vůbec nadšená ze svého druhého alba One Of The Boys. Sama ji označila za iritující. Jelikož nyní pracuje na nové kolekci, věří, že se jí podaří natočit vyzrálejší a dospělejší písně, než jaké byly na jmenovaném počinu.

„Nové písničky jsou opravdu zábavné,“ tvrdí zpěvačka. „Jsou ale mnohem temnější, než ty na minulé desce. Nejsou tak iritující, jako hity z předešlého alba. Když člověk píše, věnuje tomu všechno. Má chuť umřít kvůli tomu, aby to bylo dobré. To teď prožívám. Při tvorbě předešlého alba jsem to neměla. Není to dobrá deska, nemám z ní pozitivní pocit.“

Katy Perry si chce současně  se svým novým počinem najít pevné místo na scéně. Respektuje pozici Lady Gaga, Rihanny nebo Beyoncé a ráda by se postavila do trochu jiného světla. Jejím vzorem je kanadská zpěvačka Alanis Morissette. „Taková osobnost, jako je Alanis, hudbě roku 2010 chybí. Chtěla bych taková být. Ale musí to přijít spontánně, nebudu s nikým bojovat,“ uzavřela úvahu o své budoucnosti.

Zatímco se většinou soudí,  že album One Of The Boys (2008) je jejím debutem, v její diskografii je na prvním místě kolekce gospelově zabarvených rockových skladeb Katy Hudson, kterou v roce 2001 vydala pod svým civilním jménem Katy Hudson.

JŠp