ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7174 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Everybody Hurts už vydělává pro Haiti

0 Redakce 11.2.2010

Na youtube.com se na adrese objevil videklip písničky Everybody Hurts z repertoáru skupiny R. E. M.. S charitativním záměrem ji znovu natočili někteří zpěváci, aby výtěžek z prodeje šel na pomoc zemětřesením postiženému Haiti.

Ve studiu se sešli mj. Kylie Minogue, Susan Boyle, Mariah Carey, členové britské kapely Take That i se svým bývalým kolegou Robbiem Williamsem, Jon Bon Jovi, James Blunt, Rod Stewart, Leona Lewis, Miley Cyrus, Cheryl Cole, Mika, Michael Bublé a další.

Nedokážu si představit lepší písničku, než je Everybody Hurts. Nejlépe vypovídá o pocitech z té tragédie. Jsem přesvědčen, že prodej téhle skladby přinese spoustu peněz,“ řekl Rod Stewart.

Po televizním pořadu Hope For Haiti přišel čas na charitativní nahrávky. Na Play.cz už jsme informovali o nové verzi skladby We Are The World, která bude uvedena v rámci víkendového zahájení zimní olympiády v kanadském Vancouveru. Již nyní je ale na internetu ke stažení právě Everybody Hurts v nové verzi. Jako fyzický singl na CD by se měla do prodejen dostat 22. února.

Iniciátorem realizace nahrávky je Simon Cowell, porotce soutěže American Idol. Písnička byla nahrána ve studiích v Los Angeles a Londýně.

JŠp