ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 12696 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Impulsovi a Pavlechovi zhubli první kilogramy.

0 Redakce PLAY.CZ 25.5.2009

Praha, 22.května 2009 Impulsovi a jejich soupeři manželé Pavlechovi mají za sebou první týden soutěže S Impulsovými do plavek. V pátek ráno se všichni sešli ve studiu Rádia Impuls, kde si vzájemně sdělili zážitky z uplynulého týdně, probrali problémy a nejasnosti s odborníkem na výživu Petrem Havlíčkem.

vl

Jaké pocity mají soutěžící po prvním týdnu? Dietní strava, kterou každý den dostávají od specializované firmy, jim chutná. „Díky krabičkám s jídlem už víme, že porce, které jsme si dopřávali před soutěží byly pořádně velké! Stačí malé porce a cítíme se hned lépe“, říkají Impulsovi. Soutěžící také najeli na pravidelný režim a začali sportovat.

Jak jsou na tom jednotliví soutěžící? Zuzka Pavlechová se cítí unaveně. A to je špatně! Proto ji odborník na výživu Petr Havlíček doporučil přidat o trochu více sacharidů. Dan Pavlech je s jídlem a velikostí porcí spokojen. Honza Daněk má pocit roztaženého žaludku. Zjistil, že žaludek se smrskává nejméně dva týdny! Ale snad si na malé porce zvykne a nebude se přejídat. Začal jezdit na kole a plavat. Za nadváhu Jitky Vlkové může ve velké míře stres, proto jí bylo odborníky doporučeno pokusit se stresovat méně. Začala ho zahánět aktivním pohybem. Běhá a chodí na procházky do přírody, plave a zaměřila se i na spánek. Před soutěží spala 4 až 5 hodin, a to je opravdu málo. Nyní se snaží dodržovat režim s minimálně 7 hodinami spánku.

Oba páry zaznamenali při pátečním vážení úbytek váhy. Do druhého týdne soutěže vstupují Impulsovi s 208,8 kg a Pavlechovi s 192,6 kg, což je o 5,7 kg resp. 6,2 kg méně než před týdnem. S výsledkem jsou spokojeni a rozhodně budou bojovat dál.

Více informací o soutěži najdete na http://impulsovi.impuls.cz/doplavek

Poslouchejte radio Impuls online