ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 12482 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Black Eyed Peas o nové desce The E.N.D.

0 Redakce 25.5.2009

Rapper a hyperaktivní producent Will.I.Am se nedávno rozpovídal o připravované novince Black Eyed Peas nazvané The E.N.D. (což prý znamená The Energy Never Dies – zřejmě nějaký odkaz na zákon o zachování hmoty).
Čtveřice z Los Angeles vydá své páté album osmého června a prý půjde o návrat k tanečnímu zvuku raných desek skupiny. Singl Boom Boom Pow už stačil dobýt hitparády v Británii, USA a Austrálii a jeden se nestačí divit proč. Banální song bez nápadu založený na elektronických bicích, rapu a (opět) efektu auto-tune se však zřejmě líbí. K barevnému hip hopu prvních dvou alb skupiny má navíc na míle daleko. Will.I.Am si však trvá na svém: „Vždycky jsme experimentovali s různými druhy písní. V roce 1998 jsme udělali píseň Joints & Jam a její remix byl hodně inspirovaný housem.

Novinka vyjde tři roky po vydání posledního a nepříliš vydařeného alba Monkey Business. Členové skupiny se mezitím věnovali řadě projektů. Kromě vydávání sólových alb se Fergie a Will.I.Am věnovali také herectví. Fergie se objeví ve filmu Nine po boku Daniela Day Lewise a Nicole Kidman, Will.I.Am si zahrál v prequelu X-Men o Wolverinovi.

MV