ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 30848 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

První koncert Groove Armady v Praze

0 Redakce 6.5.2009

8. července do Prahy zavítá elektronické duo Groove Armada. Pánové Tom Findlay a Andy Cato vystoupí živě v Incheba aréně.
Vstupenky ke stání je možné zakoupit za 880 korun, k dostání budou také VIP lístky za cenu 2500 kč. Ty umožní sledovat koncert z VIP sekce s vlastním barem a welcome drinkem. Současní promotéři 10:15 Entertainment slibují, že se nebude opakovat zklamání z roku 2004. Tehdejší promotér sliboval Groove Armadu naživo, nakonec však divákům poskytl pouze DJ set této dvojice. V červenci tedy budou návštěvníci svědky prvního koncertu Groove Armady u nás. Dvojice je známá eklektickou směsí trip hopu, housu a dalších stylů a podle pořadatelů nebudou chybět její největší hity. Mezi ně patří například zasněná skladba At The River z jejich průlomové desky Vertigo (1999) nebo rychlá hitovka Superstylin´ z desky Goodbye Country (Hello Nightclub) (2001). Celý koncert prý doprovodí bohatá světelná a laserová show.

V březnu vydala Groove Armada čtyřpísňové EP se skladbami Drop The Tough,  Go, Pull Up (Crank It Up) a  El Padrino. Všechny jsou ke slyšení na jejich oficiálním webu.

MV