ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7062 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Michael Jackson ohlásí koncertní comeback

0 Redakce 5.3.2009

Podle zástupců londýnské O2 Areny má pošramocený král popu brzo oficiálně oznámit comebacková vystoupení v britské metropoli.

Dosud se neví o žádných bližších detailech, ale samotný fakt, že by po mnoha letech hibernace vystoupil na celovečerním koncertě, je velmi překvapivý, ba dokonce neuvěřitelný. Comeback by ovšem přišel zanedlouho po Jacksonových padesátinách, jež už oslavil vydáním kompilace King Of Pop, vydané pouze v evropských zemích.

Jackson se kolem roku 2005 stáhl do ústraní po soudních tahanicích ohledně obtěžování nezletilých. V tu chvíli jako by se mu všechno přestalo dařit: hovořilo se o finančním bankrotu i závislosti na lécích, jeho chování bylo čím dál bizarnější. Pak mu sice nabídl exil jistý bahrajnský šejk a zpěvák jej přijal, ale nyní se s šejkem Jackson soudí ohledně porušení smlouvy (jejíž obsah ovšem nikdy nepronikl na veřejnost). Comeback v O2 Areně by byl pokračováním tradice této londýnské štace, protože v téže hale svůj návrat na pódia slavil Prince a letos v červnu se tu má ukázat „obnovená“ Britney Spears.