ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7174 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Český rozhlas Region, Vysočina živě

0 25.8.2006

Český rozhlas Region, Vysočina je jednou z nejmladších regionálních stanic Českého rozhlasu. Od roku 2002 pro vás vysíláme na frekvenci 87,9 FM. Poslouchejte online v kvalitách 128, 64, 32 a 16 kbps.

Každý den pro vás připravujeme zprávy o aktuálním dění v kraji Vysočina. Pravidelně a vždy včas informujeme řidiče o situaci na silnicích prostřednictvím Zelené vlny Regionu. Pracovníci Českého hydrometeorologického ústavu v Brně pro vás každý den připravují předpověď počasí přímo pro náš kraj. Naše vysílání se vám snažíme zpříjemnit písničkami, které si s námi zazpíváte. Každý všední den vám pro publicistický pořad Téma regionu vybíráme takové okruhy otázek, o které si píšete a které vás – obyvatele Vysočiny zajímají. Mezi 12. a 13. hodinou plníme písničková přání.

V průběhu celého dne vám poskytujeme spoustu zajímavých reportáží, živých vstupů ze zajímavých míst a v neposlední řadě kulturní tipy pro zpříjemnění vašeho volného času. Regionální hudební skupiny mají příležitost představit svoji tvorbu každý týden v hitparádě písniček Regionáda. Následuje Krajáč – pořad o muzice, kterou tvoříte v klubech, zkušebnách a na pódiích Vysočiny. Navíc od nás nikdy neodejdete s prázdnou. Během ranního i odpoledního bloku si od nás můžete v rámci soutěží odnést spoustu zajímavých a hodnotných cen.

Český rozhlas Region – RÁDIO VAŠEHO KRAJE

Poslouchejte ČRo Region, Vysočina zde