ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 5441 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Novinky ve vysílání Radia 1

0 Redakce 31.1.2006

Nyní Vám také RADIO 1 řekne co hraje. Zprovoznili jsme názvy právě hraných skladeb a jména interpretů v přehrávači. Název skladby a jméno interpreta se v přehrávači play.cz zatím zobrazuje jen u skladeb, které Radio 1 hraje z počítače. Věříme, že se Vám nová služba bude líbit.

Od středy 1. února můžete na Radiu 1 jeden týden exkluzivně slyšet první ochutnívku z nové desky skupiny Southpaw, skladbu Life is Romantic s hostujícím rapperem Gipsym. Tento týden můžete pouze na Radiu 1 exkluzivně slyšet nový singl skupiny Massive Attack, nazvaný Live With Me. A v pátek 3. února ve 20:00 odvysílá Radio 1 záznam loňského koncertu francouzského projektu M83, který se uskutečnil v pražském Paláci Akropolis jako součást festivalu Move. Koncert M83 bude odvysílán v rámci pořadu “Radio 1 On Stage”.{mosimage}

Poslouchejte RADIO 1 zde


Skupina SOUTHPAW přichází v pořadí se čtvrtou deskou. Tentokrát se jedná o dvojalbum, které vyjde 1. března 2006 na zbrusu novém labelu MenX pod názvem HEART DISK. Jako hosté byli přizváni Yumiko Ishijima (Papaya Paranoia), Tonya Graves (Monkey Business), Matěj Ruppert (Monkey Business), rapper Gipsy a americký rapper NI.


Southpaw vyjedou na přelomu března a dubna na turné po České republice, v rámci kterého navštíví přes 20 měst. Turné startuje 10. března v Litomyšli. Křest desky se uskuteční 18. března v pražském Paláci Akropolis.


Autorem klipu k prvnímu singlu Isolated je výrazný režisér Jakub Kohák. Booklet vytvořil renomovaný výtvarník Krištof Kintera. Desku produkoval Ondřej Ježek.