ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 6258 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Na Eurotrialogu se představí Dusilová, Laura a její tygři i Kittchen

0 Redakce 19.5.2016

Na Eurotrialogu se představí Dusilová, Laura a její tygři i Kittchen

Závěr letošní festivalové sezóny bude o posledním srpnovém víkendu tradičně patřit Eurotrialogu Mikulov s podtitulem Festival nepopulární hudby. Jako jeden z mála u nás tento festival poskytuje prostor hudbě, která se vyhýbá tradičnímu mainstreamu.

Letošní program představí 26. a 27. srpna v malebném prostředí mikulovského amfiteátru interprety několika generací, jejichž společným jmenovatelem je originalita, opravdovost a poctivost v přístupu k hudbě. Vystoupí Lenka Dusilová, Schrödingerova kočka, třicetiletá Laura a její tygři nebo Kittchen, Poletíme! a Planety. Z Rakouska přijede trio Pendler a ze Slovenska nadějný objev, kapela Jablko noci. V krásné mikulovské synagoze pak vystoupí Jarda Svoboda, kapelník Trabandu, se svým programem “Žalmy. Harmonium a hlas”. „Kvalitní a originální hudba mimo střední proud a čas strávený v krásném a přátelském prostředí jsou naše základní jistoty,” říká zakladatel a šéf festivalu Romek Hanzlík. „Snažíme se ponechávat našim návštěvníkům čas pro ně samotné, rodinám vycházíme vstříc i tím, že děti do patnácti let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.” 

  1. ročník festivalu Eurotrialog v Mikulově proběhne v areálu mikulovského Amfiteátru. Dvoudenní permanentka do amfiteátru včetně stanu stojí v předprodeji 590 Kč, jednodenní vstupenka 360 Kč. Vstupenky na koncert Jardy Svobody v mikulovské synagoze stojí 130 Kč.

Redakce